Palvelut


Kasvohoidot

Käytän kaikissa kasvohoidoissani Anna Lotan PRO tuotteita. Valikoimasta löytyy mm. todellisen suosion saanut First of all kasvohoito, jolla on saatu huikeita tuloksia, kasvojen uurteet ovat selvästi vähentyneet ja iho näyttää paljon kimmoisammalta! Jokainen iho hyötyy kosteudesta.

Sarjassa käytetään laajasti erilaisia happoja, jotka ovat lempeän tehokkaita.

Apua mahdollista saada mm. acne rocaseaan, akneen, atooppiseen ja ärtyneeseen ihoon.

Valittavana on tehokasta puhdistushoitoa, ilman mekaanista puhdistusta, jota kutsutaan atraumaattiseksi ihonpuhdistukseksi. Valittavana on myös laitehoitoja, timanttihionnalla tai ultraääni imeytyksellä tai puhdistuksella tai niiden yhdistelmällä, jossa on kaikki mitä täydelliseltä kasvohoidolta voit toivoa. Laitehoidoista löytyy myös korkeataajuus käsittelyä, jolla saadaan rauhoitettua,desinfioitua ja kirkastettua ihoa. Valikoimasta löytyy myös nuorisoihonpuhdistusta, selän ihon puhdistusta sekä kasvohierontaa hyaloronihapposeerumin imeytyksellä.

Kuvassa hoitotulos Quick Peel hoidosta🌟

Hoidon kesto noin 40min.

Ihanat uutuus hoidot, hehkuvana juhlakauteen! Caviar mask ja Soft Ice 🖤

Jalkahoidot

Valittavanasi on niin perinteistä jalkahoitoa kuin hemmottelevaa, geelilakkaukset ja parafiinihoidon sisältävää jalkahoitoa. Minulta löytyy kattava valikoima ihania sävyjä kynsilakkoja, jonka voi ostaa lisähintaan jalkahoidon yhteydessä tai erikseen. 

Käsihoidot

Valikoimasta löytyy tavallista sekä hemmottelevampaa ja hoitavampaa käsihoitoa. Mahdollista saada myös lakkaus geelilakalla.  Palveluihin eivät kuulu tavalliset lakkaukset sormen kynsille. 

Geelilakkaukset

Saatavilla sormenkynsien ja varpaiden kynsien geelilakkaukset.
Geelilakkauksen yhteydessä teen myös koneellisen manikyyrin, jolloin kynsinauhoista saadaan todella siistit.

Geelilakkauksissa valittavanasi on joko geelilakkaus vahvistuksella tai kestolakkaus. Vahvistuksellinen lakkaus on tarkoitettu pidempiaikaiseen lakkojen käyttöön, huolloissa vanhaa lakkaa poistetaan osittain poralla (hellävaraisesti) ja vahvistuksellinen lakkaus on kestävämpi. Kestolakkaus sopii, jos haluat vain kertaluontoisesti pidempään kestävän lakkauksen. 

Kestovärjäykset

Voidaan toteuttaa ripsiin ja kulmakarvoihin, tuo pirteää ilmettä helposti ja vaivattomasti. 


Valikoimassa myös HENNA värjäys. Henna valmistetaan Henna pensaan kuivatuista lehdistä, eikä värjäyksen yhteydessä käytetä lainkaan hapetteita tai ammoniakkia. Värjäystulos on usein kestävämpi kuin tavallisessa kestovärjäyksessä. Hennalla on mahdollista värjätä kulmakarvat. Tämä on hyvä vaihtoehto varsinkin, jos kulmissasi on aukkoja tai haluat saada kulmiisi uutta muotoa. Väjäystulos pysyy iholla 5-14 päivää ja karvassa 3-6 viikkoa. Palvelua varatessasi valitse Henna värjäys ja lisäpalveluista haluatko kulmien muotoilun vahalla vai pinseteillä nyppien. 


Lash- ja browliftit

Eli ripsien ja kulmien kestotaivutus

Ripset taivutetaan ja värjätään ja taivutus pysyy ripsissä yleisimmin 6-12 viikkoa jolloin käsittelyn voi myöskin uusia. Ripsien värjäyksen lopputulos on intensiivisempi taivutusaineiden käytön vuoksi. Väri kuitenkin saattaa asiakkaasta riippuen haalistua taivutusten välissä joten ripset voi käydä välissä värjäyttämässä. Taivutus kasvaa ulos ripsistä ripsien samalla kasvaessa ja uusien ripsien kasvaessa tilalle. Jos käytössäsi on öljypitoinen ripsien hoitoaine, olisi hyvä pitää 2 vuorokautta väliä ennen käsittelyn ottamista. Suositeltavaa on myös odottaa taivutusten välissä Ripsien vaihtumista, lopputuloksesta tulee aina kauniimpi ja ripset eivät joudu niin kovaan rasitukseen useamman taivutuksen vuoksi. 

Kulmissa laminointi kestää 2-6 viikkoa. Kulmakarvoista tulee paremmin hallittavat ja ne pysyvät paremmin "ojennuksessa" sekä väristä tulee intsensiivisempi käsittelyn avulla. Ohuistakin kulmakarvoista saadaan näyttävämmät. 

Sokeroinnit

Sokerointi on nopea ja tehokas tapa päästä eroon karvoista ja ihoa ärsyttävästä sheivaamisesta. Poistaa karvojen lisäksi myös kuolleen ihosolukon, ihon pinta muuttuu silkin pehmeäksi. Jos iholla on tatuointeja, nekin kirkastuvat merkittävästi. Sokerointi soveltuu myös herkälle ja kuivalle iholle. Karvat saadaan pysymään yhdestä viikosta jopa pariin kuukauteen poissa, riippuen omasta karvatyypistäsi. Mitä säännöllisemmin sokeroinnissa käy, sitä ohuemmiksi ja heikommiksi karvat kehittyvät. Jo ensimmäisen kerran jälkeen karvatupet heikkenevät ja ihokarvoja kasvaa vähemmän takaisin. Ensimmäisten kertojen jälkeen on mahdollista, että karvoja tuntuu piankin iholla, koska karvat kasvavat eri tahtiin ja osa karvoista on vielä ihon alla sokerointi hetkellä. Osa ihon pinnan alla olevista karvoista saadaan kuitenkin nostettua ihon pintaan sokerin avulla ja poistettua. Sokerointi poistaa myös iholta väriaineita ja bakteereita mm kainaloista, jolloin hien tuoksukin voi miedontua. Sokeroinnin avulla voidaan poistaa myös intiimialueiden karvat ja se onkin monelle entiselle sheivaajalle todellinen pelastus. Kutinat ja ikävät näppylät vähenevät eikä sokeroinikertojen välillä tunnu varsinaista sänkeä. Valikoimasta löytyvät naisten sekä miesten brasilialainen sokerointi. Hoitoon tullessa käydään läpi millaisen lopputuloksen haluaa. 

Käytössäni on Alexandrian tuotteet.

Kotihoitona suosittelen kuorimaan ja kosteuttamaan ihoa säännöllisesti. Kuorinta ja kosteuttaminen vähentävät sisäänkasvaneiden karvojen syntyä. 

Ennen sokerointiin tuloa ihon voi kuoria paria päivää aiemmin tai edeltävänä päivänä, ennen hoitoon tuloa tehty kuorinta voi helpottaa karvojen irti saamista, varsinkin, jos asiakkaalla on vahvat karvat. Rasvausta ei kannata tehdä samana päivänä, jotta karva irtoaa paremmin. 

Hieronnat

Valikoimasta löytyy klassista hierontaa, (kosmetologin tekemänä) hieronnalla saadaan lievitettyä stressiä, rentoutettua mieltä ja lihaksia, hoidettua samalla ihoa, (ennen hierontaa mahdollista ottaa lisämaksusta kuivaharjaus,) ja ihanat hieronta tuotteet imeytyvät sen jälkeen iholle entistä paremmin. Hierontaan on mahdollista valita mieleinen eteerinen öljy. Eri öljyillä on monia eri hoitavia vaikutuksia, öljyistä on myös mahdollista tehdä tuoksunuotteja, sekoitellen eri öljyjä. Täysivaltainen rentoutuminen on taattu ❤️

Kuumakivihieronta

Tehdään lämpimien basalttikivien avulla. Lämpö menee syvälle kudoksiin ja on ihanan rentouttava hoito joka lievittää stressiä ja poistaa lihasjännitystä.

Vaikuttaa syvällä koko kehossa ja mielessä tasapainottavasti. Myös verenkierto ja aineenvaihdunta tehostuu. Tähänkin palveluun on mahdollista valita eteerinen öljy hierontaöljyn mukaan käytettäväksi. 

Klassinen hieronta ultraäänihoidolla

Valittavana yksi alue joka hoidetaan ultraäänellä ja muu vartalo hierotaan klassisin ottein. Mahdollista tehdä selluliittihoitona vaikkapa etu- tai takareisille, pakaroille, vatsalle, käsivarsille. Hoidolla saadaan tehokasta apua myös lihaskipuihin jolloin voidaan käyttää vaikkapa hartioille kun kaipaat tehokkaampaa apua lihasjumeihin. Ultraäänen tekemä mikrohieronta kiihdyttää merkittävästi solujen aineenvaihduntaa. Se myös kehittää kudoksessa lämpöä.

Nämä yhdessä rentouttavat lihaksia ja lisäävät verenkiertoa. Ultraääni hajottaa tehokkaasti kuona-aineita ja myrkkyjä poistaen niitä kiihtyneen aineenvaihdunnan avulla kudoksista.

Yleistä

Runsas nesteytys hoidon jälkeen on oleellista että kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaammin.

Urheilua kannattaa välttää hoidon jälkeen, koska lihakset ovat rentoutuneet, ne menevät herkemmin jumiin tai voi syntyä vaurioita.

Parafiinihoito

Voidaan tehdä käsille tai jalkaterille. Parafiini on vahamaista steariinin kaltaista ainetta, joka jähmettyessään hoitaa ihoa ja kipeitä niveliä.(esim reuma, nivelrikko, ei tulehdusvaihe) Hyvä apu myös kylmistä käsistä ja jalkateristä kärsivälle. 

Parafiinihoidossa hoidettavalle alueelle hierotaan kosteuttava naamio ja sen jälkeen lämmin parafiini laitetaan iholle vaikuttamaan ja tekemään okluusion. Okluusion ideana on muodostaa iholle kalvo, joka auttaa kosteutta imeytymään syvemmälle ja estää samalla kosteuden haihtumista iholta. Lämpö saa verenkierron kiihtymään ja se taas helpottaa nivelsärkyjä ja kylmyydestä kärsiviä raajoja.

Tämä hoito on todellinen hemmotteluhoito, joten ihosi ei tarvitse olla kuiva eikä sinun tarvitse kärsiä säryistä saadakseni nauttia tästä ❤️

Hoito on mahdollista ottaa omana hoitonaan tai vaikkapa kasvohoidon yhteydessä.